خرید سمعک

خرید سمعک

خرید سمعک

Blog Article

سن کمتر بیمار نیاز به سمعک‌های پیشرفته‌تر دارد که این امر منجر به افزایش قیمت می‌شود.

این سمعک دارای سه قسمت گیرنده، مدار پردازشی و میکروفون یا بلندگو است که انرژی آن را باتری تامین می کند، همچنین دارای قابلیت تنظیم صدا در فرکانس‌های مختلف است و می تواند گفتار را واضح تر کانال و نویزهای محیط را کاهش دهد

چرا که افراد کم شنوا خود دارای حساسیت بیشتر و در واقع ضعف در دستگاه شنوایی هستند. حفظ باقی مانده شنوایی و تنظیم صحیح و امن سمعک برای این افراد در اولویت قرار دارد. چکاب های سالانه مبین تنظیم درست و مناسب و استفاده بهینه از سمعک است.

این اطلاعات به شما در تصمیم‌گیری در مورد انتخاب سمعک کمک می‌کنند. بیاد داشته باشید که مهم‌ترین نکته در انتخاب یک سمعک، سطح ضعف شنوایی فرد است. متخصص شنوایی یا ادیولوژیست بعد از انجام یک سری آزمایشات تشخیص می‌دهد که چه سمعکی برای بیمار مناسب‌تر است.

نیک آوا کم شنوایی بیماری های گوش انواع سمعک سمعک هوشمند

با سلام. لطفا با کلینیک تماس بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنیم.

برای بررسی قیمت سمعک گوش باید بگوییم که بی شک خرید یک کالای پزشکی باید با احتیاط و وسواس زیاد صورت گیرد. خرید سمعک گوش یکی از این کالاهاست که از آنجاییکه با سلامت شنوایی انسان در ارتباط است حائز اهمیت است. سمعک های مدل های مختلفی دارند و هزینه انواع سمعک گوش نیز دستخوش تکنولوژی به کار رفته در سمعک، استحکام، هوشمندی سمعک، ضد آب بودن و آیتم های زیاد دیگری قرار می گیرد.

باید توجه داشت که از آنجایی که هر ارگان دولتی و خصوصی برای خرید سمعک، هر ۵، یا ۱۰ سال (بسته به قوانین هر ارگان) فقط یک بار هزینه خرید سمعک را پرداخت می کنند لذا چنانچه قصد استفاده از تعرفه بیمه سمعک را دارید باید به مراکز تخصصی شنوایی و سمعکی رجوع کنید که بهترین سمعک را متناسب با کم شنوایی و شرایط شما، تجویز کنند چرا که در صورت عدم موفقیت در تجویز مناسب سمعک، امکان استفاده مجدد از تعرفه بیمه ای تا زمان یاد شده وجود ندارد.

شارژر اين سمعک به غير از عمل شارژ وظيفه رطوبت گيری از سمعک را هم دارد.

قیمت سمعک‌ها به سطح فناوری موجود در آن‌ها بستگی دارد. سمعک‌ها در سه دسته‌ی کلی طبقه‌بندی می‌شوند که عبارتند از :

سمعکهای ریساند قابلیت شارژ شدن را دارند و سمعک زیمنس می تواند به انواع گوشی ها از جمله گوشی های آیفون اتصال پیدا کند و انواع فایل های صوتی و موسیقی را به طور مستقیم در اختیار این کاربران قرار می دهد.

معمولاً در شرایط سخت شنیداری به جای استفاده از دو کانال از ۸ کانال در این سمعک ها استفاده می شود، همچنین سمعک هوشمند با داشتن میکروفون جهت دار می توانند از بروز نویز های ناگهانی و صداهایی مانند صدای باد جلوگیری کند.

سمعک پشت گوشی به مدلی از سمعک ها اطلاق می شود که قسمت اصلی سمعک در پشت گوش کاربر قرار می گیرد و صدای تقویت شده از طریق لوله قالب به داخل گوش وارد می شود.

ضدآب، سیستم کنترل وزوز گوش، ۱۶ تا ۳۲ کانال، قابلیت کراس، بلوتوث، دارای چندین برنامه،

Report this page